Auto Towing behøver ikke være et mareridt

Alle men den heldigste af sjæle har, på et tidspunkt havde deres bil bugseres væk fra dem i kølvandet på fejl fra en automotive trækkende selskab, eller værre, kommer til det sted, det var når blevet parkeret kun for at finde nogle phantom kranvogn havde greb fat i deres præmie d besiddelse og hurtigt spirited det væk. Sidstnævnte tilfælde er altid mest oprørende, selv skulle kalde en trækkende selskab er aldrig nogen idé om en rippe god tid i sig selv. Enten måde, uden trafik håndhævelse vedtægter og bugseringsbiler vi sandsynligvis ikke ville genkende den verden vi lever i, så det er tid til at acceptere deres eksistens, og kender et par ting om dem, der kan hjælpe dig hvis du har at krydse deres vej.

Den første ting at gøre sikker på, som en bilejer er, at du har en handlingsplan i sindet i tilfælde af en opdeling eller, Gud forbyde, en pludselige erkendelse af at du ikke har den nødvendige mængden af benzin til at fortsætte med at køre at forbrændingsmotoren i jeres. Det er pinligt, ja – men hey, det sker for os alle, så den bedste ting at gøre er sluge stolthed og forfængelighed og ringe op en auto bugsering selskab ASAP at få denne ubevægelig bunke af dine off vejen så hurtigt som overhovedet muligt. At have en handy med dig i din bil nummer på alle tidspunkter er en nødvendighed. Lige når du har det værre dag i dit liv som din motoren overophedes på to-sporet bro midt om sommeren, behøver bølgende røg ud som skorsten, du den ekstra glæde af at skulle stoppe og spørge nogen, hvis de kender antallet af en kranvogn, således at du kan qui ckly komme ud af flow vrede bilister, der er bundet til at gøre vocal deres forværring med dig.

Men, selvfølgelig, er værst af de mulige scenarier, som kunne tvinge dig til at kalde et trækkende selskab. Vi har alle gjort den nøgle i tændingen ting, hvor vi febrilsk famle os i håb om at realisere vi har forladt vores sæt af nøgler i nogle hemmelige, skjult lomme vi vidste ikke vi havde, og derefter kiggede i gennem tætsluttende vinduet for at se dem dinglende der låst dørene inde. Igen, vi hader at indrømme vores egen dumhed, men det sker, og en trækkende selskab er det første nummer du punch ind i din mobiltelefon til at indrømme den forståelige bortfalder fælles følelse. Du kan naturligvis også være i den uheldige situation at have batteriet med ingen mere saft uden en anden sjæl omkring at hjælpe kickstarte du tilbage i køreklar stand.

Og så er der anden form for bil bugsering, at vi skal bære vidne til på daglig basis: parkering overtrædelse blår væk. Det er helt sikkert, ingen griner sag, men det er også vigtigt, at du som bilist (i dette tilfælde, parkerede bilist) for at vide at der er regler og forordninger hver trækkende virksomhed skal overholde, før de tilslutte sig til din bil og hastighed ned til den nærmeste beslaglægge masse. Disse love er op til dig at være opmærksom på, og er lejlighedsvis brækket regning bilist, når virksomheder går ud fra, at bilejere vil være alt for uvidende til at kende deres rettigheder. For det første, en bil kan ikke normalt blive trukket af en auto bugsering selskab på grund af en parkering overtrædelse, medmindre de rette myndigheder er noteret, og en betydelig mængde tid (normalt i kvarteret i timen) er gået for at give ejeren mulighed for at hævde sin bil. For det andet, hvis du løb ud at se en lastbil ved at hæve din bil op til at slæbe væk, du har ret til at fortælle ham at sænke det ned igen, og det er imod loven for ham at beslaglægge det, efter at du har gjort det.

Bare vide dette meget kan spare dig penge og stress, i hvad er bundet til at være et dyrt og stressende nok situation, som det er. Kend dine rettigheder og være forberedt, og dine møder med de trækkende selskaber vil ikke være så forfærdeligt, som de kunne være.

Leave a Reply

Your email address will not be published.