Hvordan at vælge den perfekte forhandleren For din Log møbler

Den store ting om Leder du efter en forhandler eller producent af rustik log møbler er der er masser af sælgere derude i disse dage, især med en alder af world wide web. Siden fødslen af internettet alle og der bror synes at have forsøgt at begynde at gøre og sælger alle typer af rustikke møbler online, men hvad jeg er sikker på, at de fandt 3tilbudelektrikere.dk ud af er at gøre log møbler den rigtige måde er vanskeligt at opnå. Nu tage ikke mig den forkerte vej, der er nogle store bygherrer af denne stil af møbler og du vil bemærke de er de håndværkere, der har eksisteret i et stykke tid. Så vide det lad mig fortælle dig hvordan man laver den rigtige beslutning om at vælge din rustikke møbler.
En af de første ting du skal beslutte, er de arter af træ du gerne vil gå med, der er snesevis af dem derude, men kun et par gode arter, der vil stå op til elementer uden for. Der er hickory, cypress, pine (anbefales ikke), aromatiske cedar, østlige white cedertræ, nordlige hvid cedertræ osv. Med hensyn til arterne nævnt jeg jeg kan fortælle lidt om hver, hickory er en dejlig arter men jeg bemærket møbler ser jeg gjorde er at diameteren af træ er altid små og jeg får lidt mistænksom af styrken af det. Cypres, har næppe nogen korn, som jeg kan se i forhold til resten. Pine er absolut ikke for mig, det er sappy og blødt og det er ikke meget holdbare. Aromatiske cedar er et smukt træ, men hvornår det weathers hvis viser mørke i de elementer, ubehandlet. Eastern white cedertræ folk vil sige det er det samme som nordlige white cedertræ, men lad mig fortælle dig er ikke, ved jeg fra arbejdet med den. Træet er virkelig knudret og behårede i forhold til nordlige hvid cedertræ. Ser ud er ens i farve og modningen er den samme. Hvad angår nordlige hvid cedertræ weathers det til en smuk sølvskinnende grå hvis ubehandlet og udsat for elementerne. Nordlige hvid cedertræ kan med stativ elementerne i år, nogle siger, at det bliver sidste for 50 år uden for ubehandlet, men jeg kan fortælle, du ved erfaring at det virkelig kun sidste for 20 år. White cedertræ er slet ikke sappy, gør det lettere at plette eller fernis i modsætning til andre arter, som fyr, der rent faktisk vil have sap kommer ud år senere, lige gennem maling eller lak der var der.
Når du besluttet arter den næste ting at gøre er find forhandleren, der sælger log møbler med at træ. Når du har fundet denne sælger, Husk på at hvis der sælger er bare en mellemmand, vil du ikke få den service, du får fra den faktiske producenten. Mere end sandsynligt, hvis denne person er ikke producenten og er bare en boardadministrator eller guru, det er nok bare en dråbe skib situation og de vil helt sikkert fortælle dig de kan får du møblerne lige væk, når de har ingen idé om lageret eller hvordan optaget FREMSTILLI Øh virkelig er (Lad dig ikke narre med fabrikken direkte, salg pladser). For det andet, hvor meget kan personen virkelig kender rustikke log møbler hvis de er bare en ordretageren. Beskæftiger sig med den person, der faktisk håndværk dine møbler og kan fortælle dig, præcis hvornår det sker, er langt mere pålidelig måde at købe dine møbler. Tro mig, der er flere hjemmesider, der sælger log møbler så der er producenter af det.
Nu kan vi komme til opførelsen af log møbler. Nogle log møbler er slebet glat, nogle er sprunget skrællede, nogle har barken og nogle er helt skrællet. Med hensyn til hvilke den ene er bedre, jeg kan kun fortælle dig hvad jeg tror. Slebet log møbler absolut tager væk fra den rustikke fornemmelse, springes skræl er en nice udseende, men jeg spekulerer på, om glathed af træ med bare en skræl på dele af log. Møbler med barken tilbage på absolut skal have nogle slags finish på det beholde barken, og nogle gange jeg har set hvor barken vil skalle af med tiden. Helt flåede log møbler er glat med ud splinter og kan let behandles og har den sande rustikke udseende. At komme forbi, du bør derefter tage til efterretning af hvordan log møbler faktisk er forbundet med hinanden. Nogle møbler er bare butted op sammen og er naglet, jeg kan ikke anbefale at stil for byggeri. De fleste har en mortise og tenon forbindelse, som er yderst holdbart. Ting at holde øje med dette er størrelsen af dyvler, nogle derude vil gå med en mindre diameter dyvel betyder deres logfiler er normalt mindre også. Jeg anbefaler beder diameter og sørg for det er mindst 1,25″, da det er det svageste punkt af møblerne. Diameteren af logfilerne skal være ikke mindre end 3″ så vidt jeg er bekymret. De fleste af de rustikke log møbler ser jeg på internettet ikke opfylde denne størrelse på en god procentdel af der linjer af møbler, selv om det ser så stor i billeder jeg ville helt sikkert spørge størrelser af logfiler til at få en god sammenligning fra én builder til næste. Den hardware, der er brugt på log møblet er en stor faktor også, fordi hvis du vil have dine møbler udsat for regn og sne eller hvad nogensinde du gider ikke hardwaren begynder at bløder eller rust, alle hardware skal være zinkbelagt på alle dele af fu rniture. Dette er en af de mange måder, at nogle af de producenter og garage bygherrer cheapen kvaliteten af møblerne. En anden ting at kigge efter hardware del heraf er om de søm eller skrue møblerne sammen, skruer er den bedre måde at gå end negle, men negle, der er hot dyppet i lim er lige så god som skruer. Negle uden lim belægning vil faktisk begynder at bakke ud over tid på grund af fibrene i træet skubber på dem. Hvis du tager et nærmere kig på billederne og Spørg nogle af disse spørgsmål vil du få to ting ud af det, 1. Du vil finde det bedre kvalitet log møbler og 2. Du vil finde ud af, hvis den person, som sælger dig møblet virkelig virkelig ved noget om rustikke møbler.
Konstruktion eller arter, det eneste, jeg kan fortælle dig om på udkig efter en kvalitet stykke af rustikke møbler er at du skal tage et nærmere kig på virksomheden du beskæftiger sig med. Bygning rustikke møbler er ikke som at bygge en firkantet tabel, der kan være pre afskåret længde og derefter sat sammen på et samlebånd. Rustikke møbler har brug for masser af designarbejde, custom fitting, masser af fordømmende beslutninger gøres til forskelle i størrelser på lager, og håndværk, at du ikke får fra bygherrer, der har 75 medarbejdere, der er nu måde, at alle medarbejdere har disse slags færdigheder eller tålmodighed eller stolthed, de er på et samlebånd slapping brikkerne sammen og få møbler ud af døren for dig, plus de har de store penge til at markedsføre produktet og få eksponering skal ses af offentligheden. Mærke til, mens din leder på internettet eller andre steder, at der er masser af hjemmesider eller butikker med de samme fabrikanter, disse er de store virksomheder. Få din rustikke møbler fra en lille virksomhed, der har været i virksomheden i mindst 10 år og sætter en ære i hver hånd udstyret stykke, vil give dig alle de ting, du har brug for at få en kvalitet stykke af rustikke møbler, der vil vare i lang tid fremover.

Leave a Reply

Your email address will not be published.