Ved alt om baby bilsikkerhed.

Læs dette at vide mere om baby bilsæder og holder din baby sikkert mens i bilen.

Q. Hvad er den bedste baby autostol?

Den bedste autostol er den, der passer til dit barns størrelse og vægt. Det også passer ordentligt i bilen og installeres nemt.

Q. hvilke typer af baby bil sæder er tilgængelige?

Der findes flere typer af baby Autosæder barnesæder, front modstående bilsæder og konvertible pladser. Der er også kombination sæder (kan imødegå forreste eller bageste), booster sæder og integrerede autostole. Med hver type af sæde er der variationer.

Q. er en fem-punkts sele eller et skjold sikreste for min baby?

En fem punktssele giver dit barn den største beskyttelse, fordi det holder din baby strammere i sædet i tilfælde af et nedbrud. En T-skjold eller over-the-nakkestøtten giver for meget plads eller kan komme i vejen for buttede maver og ben. Stokken på T-Shield kan forårsage alvorlig skade til din baby.

Q. Hvordan kan jeg finde ud af hvordan man sikkert installere min baby autostol?

Alle bilsæder (undtagen de fleste brugte sæder) kommer med trykte anvisninger. Hvis efter læsning retninger er du stadig ikke sikker på hvordan man korrekt installere det. Du kan ringe eller e-maile producenten. Nogle politistationer og hospitaler har bistandsprogrammer samt.

Q. er der en korrekt måde at sikre mit barn i autostol baby?

Ja, der er en korrekt måde at sikre dit barn i sin autostol. Hvordan du sikre din baby i autostol vil sandsynligvis afhænge af alder og størrelsen af din baby. For børn under et år bør de placeres i bagudvendende sæder i midten af det bageste sæde. ældre børn kan sidde overfor front og deres sæde er generelt placeret bag fører eller passager for at udnytte skulder/hofteseler.

Q. Hvad er låsen?

LÃ…SEN refererer til lavere ankre og bindsler til børn. Det er en baby autostol installationssystemet. De lavere kroge er knyttet mellem bunden af bagsiden af sædet og plads sig selv. Tether stykke er en rem af sikkerhedssele materiale med et klip, der sikrer frem overfor baby bilsæder og forhindrer overdreven bevægelse af barnets hoved i krak.

Q. Hvad er en snor?

Tether er en rem af sikkerhedssele materiale med et klip. Det tillægger klip på sædet og sikrer front modstående baby bilsæder. I et brag forhindrer det overdreven bevægelse af sædet og barnets hoved, at reducere sværhedsgraden af skader.

Q. Hvordan kan jeg fortælle når mit barn er klar til at bruge bil sikkerhedsseler uden en selepude?

Dit barn vil være klar til at bruge bil sikkerhed fastholdelsesanordning, når han/hun kan sidde hele vejen tilbage i sædet og knæ kan bøje komfortabelt over kanten af sædet. Bæltet krydser skulderen mellem hals og armen og hoftesele er lavt og rører lårene. Dit barn skal kunne forblive siddende hele turen.

Q. kan en baby autostol anvendes sikkert i en flyvemaskine?

Ja kan det. Luftfartsselskaber, der kræver børn i alderen 2 og under, for at være i godkendte autostole. Sæderne skal være 16 inches eller mindre til at passe i flysæder. Ringe i forvejen og finde ud af om din plads er en godkendt sæde. en gang på flyet, værtinde/es, vil være i stand til at hjælpe dig.

Sp.: er det sikkert for mig at bruge brugte baby bilsæder?

Ja er det sikkert at bruge brugte baby bil sæder forudsat du gør et sikkerhedstjek. Bælter og seler bør ikke flossede eller revnet. Der bør være nogen revner eller tårer i seat cover og sæde skal læne sig tilbage, let og bo oprejst, når barnet sidder. Kig ind i sædet, hvis det har været i en bilulykke historie købe ikke det, dens evne til at sikkert begrænse dit barn er blevet kompromitteret. Hvis sædet ikke kommer med en manuel kontakt producenten for at sikre, at sædet vil være installeret korrekt. Hvis sædet er mere end 5 år gamle ikke bruger det, det kan have været i et styrt og ældre baby bilsæder kan ikke passe i nye modelbiler.

Q. Hvad skal jeg gøre, hvis min baby autostol erindres?

I de fleste tilfælde, vil producenten give dig med anvisninger af hvad man skal gøre, hvis baby autostol erindres. I nogle tilfælde vil de erstatte det for gratis vil de have dig bringe det et sted at få reservedele også på uden omkostninger for dig.

Q. er der baby autostole til børn med særlige behov?

Børn med særlige behov kan kræve forskellige fastholdelsesanordninger. Diskutere dine muligheder med din børnelæge.

Q. Hvad er den bedste form for seletøj til min baby autostol?

Der er fire typer af seler i baby bil sæder. De seks-punkts sele har to stropper på skuldrene, to på hofterne og to i skridtet. Fem-punktssele har to stropper på skuldrene, to på hofterne og en i skridtet. T-skjold er en polstret trekant, at låse i skridtet, mens den overhead skjold kommer fra over hovedet og låse i skridtet. De sikreste seler er fem eller seks-punkts seler. Disse undgå overdreven bevægelse af barnet i crash situationer. T skjold og skjoldet over-hovedet mulighed for alt for meget plads og kan forårsage dit barn til at blive bortvist fra bil i et styrt.

Afslutningsvis

Du kan aldrig gå galt, hvis du fejle på siden af forsigtighed, når det kommer til din baby. Størrelsen og vægten af din baby samt dit budget vil beslutte, hvilken type sæde du vil købe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.